Katalógusok árlisták letöltése

Felhívjuk figyelmét, hogy az árlistákat és katalógusokat kizárólag regisztráció után tudja letölteni. Kizárólag viszonteladókat és készítőket, gyártókat szolgálunk ki!

Impressum kataloge

Színes Katalógus

Töltse le katalógusunkat melyben megtalálja a Swarovski kristállyal díszített figurákat, Asfour Kristályfigurák, Feng Shui kristályok, Swarovski kristályfüggők, medálok, lakberendezési- ajándéktárgyak. A katalógushoz tartozó vásárlási limit nettó 150 EUR.

Az árlista külön letölthető!

crysteel

Ékszer Katalógus

Töltse le ékszerkatalógusunkat, melyben exkluzív modelleket talál, melyet minden alkalommal viselhet. Minden ékszer a Swarovski kristályaival készült.

Az árlista külön letölthető!

Swarovski nagykereskedelmi katalógus

Swarovski bizsu alapanyagok, Swarovski strasszok, Swarovski gyöngyök, Swarovski medálok, Swarovski kristálycsillár alkatrészek, Swarovski Elements kristályok. Az árlistából való minimális rendelési érték nettó 250 EUR. Az árlistában kiválasztott termékekre be kell tartani az egységcsomagolási mértéket.

Kristálycsillár alkatrész

Nagykereskedelmi katalógus, Asfour kristályfüggők, kristálycsillár alkatrészek, Kristálycsillár kiegészítők. A katalógusból való minimális rendelési érték nettó 250 EUR.

A Swarovski termékek színösszetételét tudja letölteni, illetve megnézni. Megnézheti, hogy az adott terméket milyen színben rendelheti meg.

FUsion Concept
Round Stones
Flat Backs No Hotfix
Flat Backs Hotfix
06
07
beads
Perlen
Pendants

Mielőtt elmenne az oldalról

Kérjük gondolja át mit keresett az oldalunkon,

Megtalálta-e amit keresett?

Úgy gondolja, hogy segítségre lenne szüksége?

Kérjen segítséget:

06 30 525 0486 vagy p.balogh@kristall.hu

Kedves Partnerünk!

 

A kereskedőknek szánt árlistából a minimális rendelési érték nettó 150 Eur, és be kell tartani az egyes termékekre vonatkozó minimális vásárlási darabszámot.

Swarvoski Elements és a Kristálycsillár alkatrész

 

katalógusbói a minimális rendelési érték: nettó 250 Eur, és itt is be kell tartani az egységdobozra vonatkozó mennyiségi előírásokat, mely minden terméknél fel van tüntetve! (packing unit)

További kérdés: 06 30 5250486