Kérdései vannak?

A leggyakrabban feltett kérdésekre itt megtalálja a választ!

Minimális vásárlási érték

A színes katalógusunkból a minimum rendelési összeg nettó 150 Eur, ebbe a termékcsoportba tartoznak az aranyozott Swarovski figurák, a bizsutermékek, és egyes kristályfüggők, melyek tálcás kiszerelésben vannak.

Az árlistánkból való minimális rendelési összeg nettó 250 Eur, ebbe tartozik az Összes Swarovski bizsu, kristálycsillár alapanyag kartonos kiszerelésben.
A katalógusban szereplő árak (ahol 150 euró a vásárlási limit, és kisebbek az egységcsomag limitek) egy picit magasabbak, mint az árlistában lévők, ahol a mennyiségi egységek nagyobbak.

Mennyiségi limit

Minden termékhez kacsolódik egy minimum vásárlási darabszám, ez a darabszám az adott termék csomagolási egységét jelenti. Pl. egy 20 mm Sawarovski gömb esetén egy kartonba 160 db van, akkor Önnek 160 db-ot, vagy annak többszörösét kell rendelnie.
Egy másik példa, Ön rendelne 10 mm-s Swarovski szívmedált, egy dobozban 288 db van. Amennyiben több színben kéri, akkor mindegyik színből 288 db kell rendelni. Egységdobozokat és egységcsomagokat nem bontunk fel.

Hol találom meg a mennyiségi limiteket?

Minden termékhez az árlistában fel van tüntetve a “packing unit” ami az egységcsomagban lévő termékek számát mutatja.

Miért Euróban vannak megadva az árak?

Azért mert mi a Gustav Lindner KG & Co. GmbH osztrák-német kristály nagykereskedelmi cég képviseletét látjuk el, és Önök a fenti cég által kiadott árakon vásárolják meg a termékeket.

Mi a heyzet az Áfával?

Amennyiben Ön rendelkezik uniós adószámmal akkor a nettó árat kell kifizetnie, mert a számlázás Ausztriában történik.

Mennyi időn belül érkezik meg a rendelésem?

Ez sok tényezőtől függ, melyik napon adta  le a rendelését, és milyen terméket rendelt, általában két héten belül megérkeznek a rendelt termékek, előfordulhat, hogy pár nap alatt itt van, de az is, hogy túl lépjük a két hetet.

Mennyibe kerül a szállítás?

Önnek két lehetősége van a szállítással kapcsolatban:

Közvetlenül a saját címére kéri a rendelést (DPD futárszolgálat szállítja)

Gyűjtővel érkezik a rendelése, ami azt jelenti, hogy Budapesti raktárunkban veheti át ( M3 -as kivezető szakasz), akkor a különböző cégek rendelése között osztódik (ár-súly alapján) a szállítási költség.

Néhány példa:
32 kg -ig a csomag szállítási ára: 21 Eur
16 kg -ig a csomag szállítási ára: 16 Eur
A szállításhoz jön egy értékbiztosítási díj is melynek mértéke 0,25%, tehát egy 500 Eurós rendelés esetén ez az összeg 1,25 EUR

Hogyan kell fizetnem?

Önnek két lehetősége van:

Amennyiben gyűjtővel érkezik a mi raktárunkba (Budapest, M3 -s kivezetőszakasz), akkor lehetősége van áruátvételkor készpénzben Euróban fizetni (készpénzes számlát kap), vagy utalással közvetlenül Ausztriába fizetni (ebben az esetben előre kell utalni az összeget.)

Amennyiben Ön a saját címén szeretné átvenni a rendelését, akkor minden esetben előre kell elutalni a rendelés összegét közvetlenül Ausztriába – az osztrák cég szabályzata alapján.

Mikor tudom meg, hogy megérkezett a rendelésem?

Minden esetben jelezzük Önnek, ha elindul a szállítmány Ausztriából, és azt is amikor megérkezik raktárunkba.

Hogyan történik a vásárlás

Leadja emailen a rendelést, tájékoztat arról, hogy hogyan kívánja átvenni az árut.

Nem vagyok kereskedő, vásárolhatok?

Igen, amennyiben rendelkezik uniós adószámmal

Mielőtt elmenne az oldalról

Kérjük gondolja át mit keresett az oldalunkon,

Megtalálta-e amit keresett?

Úgy gondolja, hogy segítségre lenne szüksége?

Kérjen segítséget:

06 30 525 0486 vagy p.balogh@kristall.hu