Aranyozott Kristályfigurák Swarovski kristállyal

Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal
Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal Zongora

Zenei figurák

A 24 karátos arannyal bevont figurák széles skálájában igen előkelő helyet foglalnak el a zenét szimbolizáló tárgyak. Ilyen például a Zongora, gitár, violin kulcs, hegedű, szaxofon vagy a gramofon.

Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal

Járművek

A Swarovski kristállyal díszített figurák jármű kategóriájában megtalálunk két klasszikus autómodellt is a Minit és VW bogárat, ezenkívül rendelhetnek, motort, kabrió autót, kamiont, vitorlás hajót is.

Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal

Angyalok

Karácsony ünnepén a főszerep az angyal figuráé, a tökéletes csillogást a Swarovski kristály adja, a formáját pedig kiemeli a 24 karátos csillogó aranybevonat.

Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal

Állatfigurák

A kristályfigurákat jellemzi, hogy állatokat formáznak meg, szinte minden állathoz lehet társítani valamilyen mondást, pl. a felfelé mutató elefánt szerencsét hoz, a teknős pedig egészséget jelent.

Természetesen a fenti kategóriákon kívül rengetegféle figura létezik, amit érdemes megemlíteni, ilyen például a horoszkóp sorozat mely egységes motívum világban jelenik meg. Szinte minden kristályfigura dísze az otthonnak, így vannak olyan tárgyak is mely elsősorban ezt a célt szolgálják, ilyenek például a virágok, vagy az egyházi kegytárgyak a keresztek.

A Swarovski kristállyal díszített figurák káprázatosan csillognak, gyönyörködtetik a szemet, ezért kiváló ajándéktárgy akár születésnapra, névnapra vagy karácsonyra.

Aranyozott Kristályfigura Swarovski kristállyal sok figura szív
ib3 image
Forgalmazná termékeinket?
Regisztráljon oldalunkon, és töltse le árlistánkat és katalógusunkat, és vásároljon áfa mentesen* (kérjük olvassa el a fizetési és szállítási feltételeket)
Regisztráció

Asfour kristályfigurák

Az ASFOUR kristályfigurákat jellmezi a gazdag formavilág, és a tökéletes csiszolási minőség. A kristályfigurák csomagolása biztonságos, mivel egy kemény kartondobozban formára vágott szivacsbéléssel van szállítva. Az ASFOUR kristályfigurák alapanyaga 30% tartalmú ólomüveg.

Asfour kristályfigurák

Mielőtt elmenne az oldalról

Kérjük gondolja át mit keresett az oldalunkon,

Megtalálta-e amit keresett?

Úgy gondolja, hogy segítségre lenne szüksége?

Kérjen segítséget:

06 30 525 0486 vagy p.balogh@kristall.hu