Rólunk

1993 óta foglalkozunk kristálytermékek nagykereskedelmével, eleinte Törökországból, majd Csehországból importáltunk kristályfigurákat és kristályfüggőket. 1999-től forgalmazzuk a Swarovski kristály alapanyag termékkínálat. 2004 től látjuk el Magyarországon a Gustav-Lindner osztrák-német kristály nagykereskedelmi cég magyarországi képviseletét.

Forgalmazott termékcsoportok:

Vásárlási feltételek:

Kizárólag viszonteladókat, készítőket és gyártókat szolgálunk ki! Érvényes úniós adószámmal kell rendelkeznie a vállalkozásnak, be kell tartania a vásárlási egységcsomagokat, be kell tartani a minimális vásárlási értéket (katalógusból: nettó 150 EUR, árlistákból: nettó: 250 EUR.

Szállítás:

DPD futárszolgálattal a vállalkozás címére, vagy gyűjtőszállítással cégünk raktárában veheti át a rendelt termékeket (Budapest, zugló M3 kivezető szakasz). A szállítás ára értéktől és súlytól változik (18-30 EUR)

Fizetés:

Saját címre kérés esetén előreutalással közvetlenül Osztrák bankszámlára, gyűjtőszállítással lehetőség van készpénzes eurós fizetésre is.

Szállítási határidő:

Teljesen termékfüggő, csak a rendelés leadásakor, illetve annak visszaigazolásakor tudjuk megmondani (3 naptól – 20 napig) Katalógusunkat és árlistáinkat egy rövid regisztráció után letöltheti.

Magyarországon raktárkészletet nem tartunk.

Kizárólag viszonteladókat és készítőket szolgálunk ki!

ib3 image
Szüksége lenne Swarovski alapanyagra?
Regisztráljon oldalunkon, és töltse le árlistánkat és katalógusunkat, és vásároljon áfa mentesen* (kérjük olvassa el a fizetési és szállítási feltételeket)
Regisztráció

Mielőtt elmenne az oldalról

Kérjük gondolja át mit keresett az oldalunkon,

Megtalálta-e amit keresett?

Úgy gondolja, hogy segítségre lenne szüksége?

Kérjen segítséget:

06 30 525 0486 vagy p.balogh@kristall.hu