Swarovski – Gyöngy, Függő kristálynagykereskedelem

Regisztráció a honlaphoz

Your password must be at least 6 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()


Ahhoz, hogy valaki az interneten keresztűl kérjen katalógust, illetve árlistát, kérjük, hogy adja meg a boltja, illetve a vállalkozása adatait. Erre azért van szükség, mert Ön sem örülne annak, ha a szomszéd bolt elkezdené azokat a termékeket forgalmazni, amiket Ön már régóta árul! A szűrés azért is fontos, mert nem tartjuk korrektnek, ha egy egyéni vásárló, tegyük fel pont az Ön vevője megtudná, hogy Ön milyen értéken szerzi be az általa vásárolt ajándéktárgyakat.

Az Ön által megadott adatokat, harmadik félnek nem adjuk át, kizárólag a számlázáshoz, és a rendeléshez használjuk fel. Nem küldünk semmilyen levelet, kivéve, ha árváltozás történik, frissülnek a katalógusok, illetve bármilyen partneri kapcsolatot érintő esemény történt.

A weboldal a könnyebb azonosíthatóság értelmében sütiket (ún. Cookie-kat) helyez el az Ön számítógépen. Ezek az adatok, kizárólag statisztikai célt szolgálnak, egyéb beazonosításra alkalmatlanok.

A regisztráció megerősítéséhez e-mail-t fogunk küldeni.


← Vissza (Swarovski – Gyöngy, Függő kristálynagykereskedelem)