Kristály nagyker vásárlás

B&B Kristály

Kérdései vannak?

A leggyakrabban feltett kérdésekre itt megtalálja a választ!

Minimális vásárlási érték

A minimális vásárlási érték minimálisan nettó 250 euró, de általában az első vásárlás alkalmával eltekintünk tőle, de minimálisan 1 egységdobozt kell rendelni.

Mennyiségi limit

Minden termékhez kacsolódik egy minimum vásárlási darabszám, ez a darabszám az adott termék csomagolási egységét jelenti. Pl. egy 20 mm Sawarovski gömb esetén egy kartonban 160 db van, akkor Önnek 160 db-ot, vagy annak többszörösét kell rendelnie. Egy másik példa, Ön rendelne 10 mm-s Swarovski szívmedált, egy dobozban 288 db van. Amennyiben több színben kéri, akkor mindegyik színből 288 db kell rendelni. Egységdobozokat és egységcsomagokat nem bontunk fel.

Hol találom meg a mennyiségi limiteket?

Minden termékhez az árlistában fel van tüntetve a “minimum quantity” oszlopban ami az egységcsomagban lévő termékek számát mutatja.

Miért Euróban vannak megadva az árak?

Azért mert mi a Schöler & Co. GmbH osztrák kristály nagykereskedelmi cég ügynökségét látjuk el, és Önök a fenti cég által kiadott árakon vásárolják meg a termékeket.

Mi a heyzet az Áfával?

Amennyiben Ön rendelkezik uniós adószámmal akkor a nettó árat kell kifizetnie, mert a számlázás Ausztriában történik.

Mennyi időn belül érkezik meg a rendelésem?

Ez sok tényezőtől függ, amennyiben pl. Asfour terméket rendelne, és van raktáron (a kínálat 80% -a raktáron van), akkor a fizetés beérkezése után 3 munkanappal várhatja a csomagot. A Swarovski termékeknél raktárkészlet esetén kb. 5-6 munkanap. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, kizárólag rendeléskor tudjuk megadni a várható szállítási dátumot.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítást a UPS futárszolgálat végzi, ez a cég fogja Önnek kiszállítani a csomagot. A nagy mennyiségű forgalom miatt igen kedvező áron, nettó 10 euró a szállítási díj 10 kg-ig.

Hogyan kell fizetnem?

Az cég szabályzata értelmében proforma (díjbekérő) alapján kell rendeznie a számlát átutalással közvetlenül Ausztriába. Kérjük vegye figyelembe, hogy az átutalás kb. 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Mikor tudom meg, hogy mikor érkezik a rendelésem?

Minden esetben jelezzük, hogy a csomag elindult, és az email mellékletében megtalálja a számla másolatát is. Kérésre megadjuk a UPS által kiadott csomagszámot, mely által online követhető a csomag útvonala.

Hogyan történik a rendelés, vásárlás?

Rendelését kizárólag emailben tudjuk fogadni, a katalógusban leírt kódszám alapján, melyben szerepel a méret, szín és a rendelt mennyiség. Az első rendelés leadásakor a számlázási név, és egy kapcsolattartó megadása szükséges.

Nem vagyok gyártó, se kereskedő, vásárolhatok?

A partnereink folyamatos kiszolgálására törekszünk, de amennyiben Ön rendelkezik uniós adószámmal, és a csomagolási egységeket betartja, akkor nincs akadálya a vásárlásnak.

Ön készítő vagy viszonteladó?

Kérjen árlistát

Vásároljon valódi nagyker árakon!

LEGYEN ÖN IS

 

A PARTNERÜNK

Vásároljon nagyker áron!
Kérjen árlistát most!

kristály bezár

Enter your email

and download it today for free!

World is waiting for you!

FREE

MEAL PLAN

FOR YOU!

THANK YOU!