Kristálycsillár alkatrészek
Kristálycsillár alkatrészek

Kristálycsillár alkatrész

Kristálycsillár alkatrészek
Kristálycsillár alkatrészek

Asfour Kristály

Az ASFOUR egyiptomi kristálygyár termékei egy tökéletes alternatíva akik tökéletes csillogású kristálycsillárt szeretnének. Az ólomüvegből készült kristályfüggők tökéletes mértani pontossággal csiszoltak, a csiszolási felületek pedig teljesen síkok. Az ASFOUR kristálygyár formavilágára jellemző, hogy felhasználható akár egy antik, vagy modern csillárhoz. Az egyiptomi gyár a kristályfüggőket csak kristály színben értékesíti, de rendelhetőek AB (aurore boreale – északi fény effekt).

Kellékek – Kiegészítők

További alternatív minőségi megoldásokat is tudunk kínálni, a gépi préselt kristályokat, melyek ugyan csillognak, de közel sem annyira mint a két neves gyártó által készített termékek. Az árukat tekintve nagyon olcsó, a csomagolásuk pedig jellemzően zacskós, a nagyobb darabok pedig tálcás dobozos kivitelben kerül forgalomba.
Kínálatunkban szerepelnek a kristályfüggőket összekötő kapcsok is, melyek léteznek pálcás, “U” profilban és karikás kialakításban, természetesen többféle méretben, ezüstözve, krómozva és réz kivitelben. Katalógusunkban megtalálhatók továbbá a kristálycsillár szereléshez szükséges üvegtányérok és rudak is.

Amennyiben Ön

Kristálycsillárokat

Épít vagy Felújít

Tudta?

Az Asfour egyiptomi kristálygyár csillár alkatrészeinek csillogása megegyezik a Swarovski gyár termékeivel?

Az áruk viszont jóval kedvezőbb!

LEGYEN ÖN IS

 

A PARTNERÜNK

Vásároljon nagyker áron!
Kérjen árlistát most!

kristály bezár

Enter your email

and download it today for free!

World is waiting for you!

FREE

MEAL PLAN

FOR YOU!

THANK YOU!