Swarovski Strassz

Swarovski Nagykereskedelem rhinestones

A Swarovski Strasszokat elsősorban ékszerek és bizsuk díszítésére használják, különböző méretű és formájú kövek léteznek, hogy pontosan illeszkedjenek az elkészített fülbevalóhoz vagy brosshoz.

Swarovski Nagykereskedelem Hotfix vagy Flat Backs

Hotfix vagy Flat Backs? A Hotfix kategóriába tartozó Swarovski strasszoknak a hátoldalát egy hőre aktiválódó ragasztóval vonják be, melyet egy vasalóval is könnyedén felhelyezhetünk ruhára.

Swarovski Nagykereskedelem Fancy Stones

A Swarovski által gyártott Fancy Stones-okat elsősorban foglalatba rakják bele, a különlegesen fényes csillogást pedig az alul lévő különleges eljárással ráhelyezett fólia adja.

sew-on

A Swarovski Sew-on kategóriába tartozó strasszokat lehetőség van felvarrni ruhára, vagy bármilyen textiliára, de a bútorkészítők is előszeretettel használják ülőgarnitúrák díszítésére.

Mennyiségi egységek

Mivel a Swarovski strasszokat kizárólag gyári kiszerelésben forgalmazzuk, ezért kell betartani a csomagolási egységeket.

Minimális rendelési egyég

Például a 2000 kódjelű strasszból ss3 méretben 1440 db van egy csomagban. Ami azt jelenti, hogy Ön csak 1440 db -t vagy annak többszörösét rendelheti.

Swarovski Strassz nagykereskedelem
ib3 image
Vásároljon valódi nagykereskedelmi árakon!
Ahhoz, hogy Ön vásároljon nálunk, szüksége van egy uniós adószámra, ami által nem kell áfát fizetnie, mert a számlázás Ausztriában történik. Regisztráljon és töltse le katalógusunkat, árlistánkat!
Regisztráció a katalógus letöltéséhez

Mielőtt elmenne az oldalról

Kérjük gondolja át mit keresett az oldalunkon,

Megtalálta-e amit keresett?

Úgy gondolja, hogy segítségre lenne szüksége?

Kérjen segítséget:

06 30 525 0486 vagy p.balogh@kristall.hu